marți, 14 octombrie 2008

La inceput de drum!

Dragă cititorule,

În această frumoasă zi de 14 Octombrie 2008, pornesc pe un nou drum. Imi doresc ca acest blog pe care îl deschid acum, să devină uşor uşor un jurnal de călătorie, un loc în care tradiţiile româneşti dar nu numai să se afle la ele acasă, un loc în care voi încerca să descopăr şi să expun aspecte ale spiritului românesc. Mi-aş dori să redescopăr prin fiecare articol, o părticică din frumuseţea vieţii pe plaiurile mioritice, o frumeseţe care se pare că uşor uşor devine străină de noi toţi. Pe lângă toate nenorocirile care se întâmplă şi sunt atât de mediatizate (vezi ştiriele de la ora 17 dar nu numai) se mai întâmplă şi lucruri bune în această ţară, lucruri poate mai puţin spectaculoase, dar care ar merita mult mai multă atenţie, pentru că nu de puţine ori lucrurile mărunte dar de o frumuseţe şi de o însemnătate mare pot face diferenţa în vieţile noastre.

Toate acestea fiind spuse, îmi doresc ca toţi cei ce vor vizita măcar o dată acest blog, chiar dacă vor reveni chiar dacă nu, să devină mai buni după această "întâlnire".

Depinde foarte mult de cum vrem să ne trăim viaţa!!!

2 comentarii:

 1. si drumul se pare ca nu a mai continuat,,,de ce?

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer... nu stiu... probabil ca sunt mai multe motive. Printre acestea este si faptul ca pentru a putea continua acest drum asa cum mi-as dori, consider ca pentru fiecare articol as avea nevoie de o anumita documentare, de mult timp pentru a gasi eu insumi raspunsurile. In al doilea rand poate ca este si teama de a-mi deschide sufletul intr-un spatiu public, cumulata cu neincrederea in abilitatile mele de a comunica. In al treilea rand, traiesc totusi cu impresia ca acest blog are sanse mici de a aduce efectele benefice pe care mi le-as dori, si atunci am preferat sa ma scufund in anonimat. Dar poate ca mai sunt si alte motive de care eu nu sunt constient.
  In iulie, am primit un mic impuls, si chiar incurajari pentru a continua acest drum… dar nu am reusit inca sa fac urmatorul pas…
  In ultimele zile am analizat chiar inscrierea la SuperBlog 2009… dar sincer nu cred ca blogul meu ar fi eligibil la acest moment… si stiu ca asta este numai din cauza faptului ca nu am continuat drumul…
  Ar fi multe de spus, dar ma opresc aici!

  RăspundețiȘtergere