duminică, 18 octombrie 2009

ASUS

Draga cititorule, a sosit si momentul primei etape a concursului SuperBlog 2009!!

Noua serie de Notebook-uri ASUS Unlimited dispune de facilitatea exclusivista ASUS GraphiX Boost, care permite alegerea solutiei video optime in functie de situatie: o placa video dedicata (pentru aplicatii multimedia foarte solicitante) sau o placa video integrata (atunci cand task-urile nu sunt asa pretentioase si se doreste prelungirea autonomiei pana la 12 ore). Folosind tehnologia ASUS Turbo33, performantele globale ale acestor sisteme pot fi imbunatatite cu pana la 33%.
Primul model din seria ASUS Unlimited deja disponibil pe piata din Romania este ASUS UL30A. Pretul si datele tehnice pot fi consultate aici.

Iar acum sa raspund la intrebarea etapei:
Ce poți face într-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?

Participarea la un eveniment (seminar, conferinta, etc) de o zi
Drumul catre acel eveniment (mai ales daca implica si calatoria cu trenul) poate reprezenta un bun prilej pentru a face ultimele pregatiri pentru prezentarea pe care o aveti de facut. In cazul in care sunteti un cursant la seminar, acest drum poate reprezenta bineinteles un moment de relaxare. In ambele cazuri puteti utiliza noua serie ASUS Unlimited, fara a va face griji pentru autonomia notebook-ului dvs.
In timpul evenimentului puteti lua notite de la prezentarile celorlalti, va puteti ajusta propria prezentare in functie de ceea ce vizionati. In pauze puteti comunica cu familia sau colegii dumneavoastra chiar pentru a rezolva anumite probleme ce apar in timpul discutiilor. Toate acestea fara a avea nevoie de conectarea la reteaua de distributie a energiei electrice. O astfel de posibilitate este cu atat mai importanta pentru un eveniment desfasurat in aer liber (de ex. targuri mestesugaresti etc.).
Autonmia de 12 ore si eficienta acestui notebook-ului dvs. va va permite sa redactati raportul de participare la acest eveniment si apoi sa va si relaxati. Si astfel veti ajunge acasa linistit si cu un tonus bun pentru a acorda atentia cuvenita celor dragi!

Criticul de film poate profita de tehnologia Lighting Keyboard (care permite utiulizarea tastaturii ergonomice chiar si in spatiile intunecate) si de autonomia prelungita a unui asemenea notebook, pentru a-si lua notite in timpul vizionarii filmelor in salile de cinema de-a lungul intregii zile. In pauze acesta si-ar putea contacta familia, prietenii si colaboratorii.

Acestea sunt doar doua situatii in care performantele fara compromis ale noului notebook ASUS UL30 se pot dovedi foarte utile in domeniul Business!!

Dar bineinteles ca acesta se poate dovedi foarte util si in cadru familial.
Portabilele din gama ASUS Unlimited sunt exceptionale si in oferirea de divertisment multimedia (videoclipuri, filme, jocuri etc.). Aceasta capabilitate cumulata cu autonomia de 12 ore poate reprezenta garantia de care are nevoie un copil, care de regula sta in fata calculatorului foarte mult timp, pentru a accepta sa mearga in excursii in aer liber. Acest lucru ar fi benefic pentru dezvoltarea si sanatatea acestuia!!!

Asadar, notebook-ul ASUS UL30 este bun la toate pentru timp indelungat!! Poate fi utilizat oriunde, oricum si oricat in timpul unei zile!
In plus, un asemenea notebook poate reprezenta si o sursa de economie de energie. El poate fi utilizat o zi intreaga, in locul unui desktop PC sau un alt laptop cu o autonomie mult mai mica (pe care le-ati utiliza conectandu-va la reteaua de distributie a energiei electrice oriunde ati avea acces la aceasta). Ganditi-va si la mediul inconjurator!!

Un singur lucru ramane neclar, in cat timp se incarca bateria unui notebook din aceasta gama?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu